Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نماینده، ولی فقیه گفت: در طول ۴ سال اخیر از فرزندان ایثارگرانی که بدون استفاده از سهمیه کنکور موفق به کسب رتبه زیر ۱۰۰ شدند، تجلیل شد. تاریخ انتشار: 09:22 - 04 دی 1398 - کد خبر: ۵۷۹۹۵۳

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی شهیدی روز سه‌شنبه ۳ دی‌ در مراسم تجلیل از رتبه‌های زیر ۱۰۰ کشوری بدون استفاده از سهمیه در آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ ویژه شاهد و ایثارگر با بیان اینکه این چهارمین مراسم تقدیر از رتبه‌های زیر ۱۰۰ کشوری بدون استفاده از سهمیه در آزمون سراسری است، افزود: وقتی در چنین برنامه‌هایی حضور می‌یابیم می‌بینیم که خواسته‌های امام خمینی (ره) در مسیر اعتلای علمی فرزندان شهدا و ایثارگران محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۵ طی دستوری بنیاد را موظف کردند که مسائل آموزشی و تربیتی فرزندان شهدا و ایثارگران را از کودکستان تا دانشگاه بر عهده بگیرد. بر همین اساس طرح شاهد تدوین شد و امروز محصول آن نگاه و دستور امام راحل را مشاهده می‌کنیم.

نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه جامعه ما مدیون فداکاری‌ها و ازخودگذشتگی‌های شهدا و ایثارگران است، افزود: استفاده از سهمیه‌های تحصیلی بر اساس قانون حق ایثارگران است، اما تلاش ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این راستاست که دانشجویان و دانش آموزان شاهد و ایثارگر را به سطحی از درجه علمی برسانیم که نیازی به استفاده از این سهمیه‌ها نداشته باشند.

امروز شاهد هستیم این عزیزان از نظر علمی دارای سطح بالایی هستند.

معاون رییس جمهور افزود: در حال حاضر ۱۱۴ هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌ها در رشته‌های گوناگون مشغول به تحصیل هستند.

همچنین حدود ۳ هزار عضو هیات علمی در سراسر کشور از خانواده شهدا و ایثارگران هستند. در سال ۱۳۹۸، ۵۶ هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران در آزمون سراسری دانشگاه‌ها شرکت کردند که حدود ۱۹ هزار نفر از آن‌ها در دانشگاه‌های غیرشهریه‌ای پذیرفته شدند که ۶۵ درصد از این قبولی‌ها مربوط به رشته‌های روزانه دولتی بود.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: در سالجاری با تلاش فرزندان شاهد و ایثارگر قبولی در رشته‌های روزانه دولتی حدود ۱۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

۱۵۰ نفر از ایثارگران عزیز رتبه‌های زیر هزار کشوری را کسب کرده‌اند که از این میان ۱۷ نفر بدون استفاده از سهمیه حائز رتبه زیر ۱۰۰ کشوری شدند. در طول ۴ سال گذشته در مجموع ۷۵ نفر از ایثارگران بدون استفاده از سهمیه موفق به کسب رتبه‌های زیر ۱۰۰ شده‌اند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی در پایان خطاب به دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: شما عزیزان باید دانشگاه را خانه دوم خود بدانید و با جدیت به دنبال کسب علم باشید، زیر شما آینده‌سازان این کشور هستید و باید الگوی خوبی برای دیگران باشید. افتخار شما ایثارگر بودن است و سعی کنید در طول دوران تحصیل در دانشگاه‌ها نیز ارتباط خود را با بنیاد شهید و امور ایثارگران حفظ کنید.

حجت‌الاسلام محمدحسن کاویانی راد، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ضمن خیرمقدم به رتبه‌های زیر ۱۰۰ آزمون سراسری گفت: در سال جاری ۱۷ نفر از این عزیزان بدون استفاده از سهمیه رتبه زیر ۱۰۰ را کسب کرده‌اند که از زحمات این عزیزان و خانواده‌های محترم آنان تقدیر می‌کنیم.

علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش‌وپرورش نیز در این مراسم با تشکر از زحمات بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر به دنبال تحقق بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری و ایجاد تمدن بزرگ اسلامی هستیم، راهی جز تلاش در عرصه‌های علمی و فرهنگی نداریم.

وی افزود: دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر الگو‌های خوبی برای ادامه دادن راه شهدا و تحقق بیانات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب هستند.

حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور نیز ضمن ارائه گزارشی درباره تاریخچه کنکور و سهمیه‌ها گفت: مجموعه آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و ستاد شاهد زحمات زیادی را برای دانش آموزان و دانشجویان شاهد و ایثارگر کشیده‌اند تا این عزیزان از نظر آموزشی در سطح بالایی قرار بگیرند.

وی ادامه داد: عزیزان شاهد و ایثارگری که امروز در جمع آنان هستیم بدون استفاده از سهمیه این موفقیت‌ها را کسب کرده‌اند، اما دانشجویانی نیز که از سهمیه استفاده می‌کنند هم دارای سطح علمی خوبی هستند.

محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این اداره کل در راستای اعتلای سطح علمی دانش آموزان و دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداخت.

در پایان این مراسم از ۱۷ نفر از داوطلبان شاهد و ایثارگر کنکور سراسری حائز رتبه‌های زیر ۱۰۰ کشوری تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آزمون سراسری ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۷۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تخصیص منابع ارزی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان خبر داد و گفت: وزارت بهداشت و صمت مجوزات لازم را به بنیاد شهید داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست هیئت دولت اظهار کرد: دولت و مجلس کمک کردند و جداول بودجه ابلاغ شد تا رشد قابل قبولی را در پرداختی‌های مربوط به خانواده‌های شهدا و ایثارگران داشته باشیم.

وی افزود: آنچه که دنبال آن بودیم، تأمین ارز برای خرید تجهیزات مربوط به جانبازان و ایثارگران پس از ۱۰ سال بود که به نتیجه رسید، چرا که بعضی از این تجهیزات در داخل تولید می‌شدند، بنابراین از ثبت سفارش تجهیزات و هم از واردات آن‌ها ممانعت می‌شد، شرکت‌های داخلی هم در این فعالیت نمی‌کردند و مجبور بودیم گاهی به صورت چمدانی تجهیزات را وارد کنیم.

رئیس بنیاد شهید ادامه داد: هم وزارت بهداشت و هم وزارت صمت مجوزهای لازم را به بنیاد شهید دادند و در جدول تخصیص منابع ارزی، ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان تخصیص داده شد.

قاضی‌زاده در ادامه درباره افزایش حقوق خانواده شهدای گفت: در بخش‌های مختلف این افزایش حقوق متفاوت است، والدین خانواده‌های شهدا ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان دریافت می‌کردند که سال جاری به ۱۵ میلیون رسیده است. در مورد سایر حقوق جانبازان نیز رشد حالت اشتغال مطابق با سایر رشدها اتفاق افتاد، یعنی آنجایی که باید ۲۰ درصد رشد کند ۲۰ درصد و در مورد حق پرستاری ۳۵ درصد افزایش پیدا کرد، در مجموع رشدی که در پرداخت‌های بنیاد شهید اتفاق افتاده است، از متوسط پرداخت‌های مجموعه دولت بالاتر است که نشان‌دهنده این است که اولویت دولت و مجلس حوزه شهدا و ایثار بوده است، چرا که طی دو سال منابعی که در اختیار بنیاد شهید بوده سه برابر شده است، یعنی بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی به ۹۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی عنوان کرد: البته اگر باز پرسیده شود که با این همه افزایش آیا کفایت تمام خدمات بنیاد شهید را می‌کند باید بگویم خیر، به علت اینکه به صورت طولانی‌مدت خدمات ناقص داده شده است تا بتوانیم این خدمات را کامل کنیم به جای ۹۰ هزار میلیارد تومان نیاز به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه است که در حال حاضر ممکن نیست.

منبع: ایرنا

کد خبر 751729

دیگر خبرها

  • سهمیه خانواده های شهدا و ایثارگران در استخدام ها لحاظ شود
  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • خبر خوش قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • خبر خوش واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • خبر قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری