Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی، جمعی از نمایندگان درخواست مسکوت ماندن طرح اصلاح بند الف ماده ۹۰ قانون برنامه ششم توسعه را مطرح کردند.

غلامعلی جعفرزاده به نمایندگی از درخواست کنندگان، گفت: اجازه دهید زمان انتخاب رشته و اعلام نتایج کنکور سال ۱۳۹۷ بگذرد و قانون در فضای کارشناسی اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رشت در مجلس افزود: قانون عطف به ما سبق نمی‌شود اما چرا می‌خواهید با عجله قانونی را اصلاح کنید که تحصیلات تکمیلی جانبازان و ایثارگرانی را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد که کمتر از ۲۵ درصد جانبازی دارند.

وی ادامه داد: داوطلبان جانباز باید بدانند براساس چه قانون و سهمیه‌ای در کنکور  شرکت می‌کنند. با این کار مجلس چنین امکانی از آنان سلب می‌شود و این به هیچ وجه درست نیست.

جلیل رحیمی جهان‌آبادی در مخالفت با این درخواست، گفت: تفاوتهای زیادی بین حقوق، مزایا و دستمزد جانبازان و ایثارگران بالای ۲۵ درصد جانبازی و کمتر از ۲۵ درصد جانبازی وجود دارد، این تفاوت‌ها باید برداشته شود.

نماینده مردم تربت‌جام در مجلس ادامه داد: مشکل اصلی این است که انتخاب متخصصان جانباز بر اساس امتیازات منفی محاسبه می‌شود، چرا باید این طور باشد؟ به اندازه کافی در دانشگاه‌ها و نظام آموزش عالی مشکل داریم. آیا انتخاب داوطلبان جانباز با احتساب نمره منفی کاری علمی است و موجب حذف بخشی از جانبازان باهوش و استعداد از نظام آموزش عالی نمی‌شود؟

وی ادامه داد: ایثارگرانی که درصد ایثارگری و جانبازی کمتری نسبت به ایثارگرانی که ۲۵ درصد و بالاتر جانبازی دارند، وجود دارد؟ این عزیزان چه گناهی کرده‌اند؟ محرومیت خانواده‌های این عزیزان از مزیتهای قانونی قابل قبول نیست.

رحیمی جهان‌آبادی پیشنهاد داد: سهمیه‌ها به گونه‌ای اصلاح شود که خانواده و فرزندان جانبازان و ایثارگران با هر درصد سهمیه جانبازی به طور یکسان بتوانند از امتیازات قانونی استفاده کنند.

پس از سخنان طراح و مخالف طرح اصلاح بند الف ماده ۹۰ قانون برنامه ششم توسعه، مجلس وارد رای‌گیری شد و ۸۰ رای موافق، ۱۰۳ رای مخالف و ۸ رای ممتنع از مجموع ۲۳۴ نماینده حاضر در جلسه به این درخواست داده شد.

براساس رای مجلس، مسکوت ماندن طرح مذکور برای دو ماه رد شد.

پس از آغاز جلسه علنی امروز مجلس در ساعت ۱۰ نمایندگان وارد رسیدگی به جزییات طرح اصلاح بند الف ماده ۹۰ قانون برنامه ششم شدند و این مهم ۵۵ دقیقه به طول کشید. اما به دلیل طولانی شدن زمان مطرح شدن پیشنهادات، رسیدگی به ادامه این طرح به جلسه بعدی مجلس (سه‌شنبه) موکول شد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: برنامه ششم توسعه سهمیه کنکور ایثارگران حذف نشده است

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۳۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده

بابایی کارنامی گفت: نماینده کارگران افزایش ۳۵ درصدی حقوق را امضا نکرده لذا درخواست ابطال مصوبه به دیوان عدالت اداری داده شده است.

علیرضا بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران درباره افزایش حقوق کارگران گفت: در بودجه ۱۴۰۳ افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران دیده شده و بقیه مسائل را دولت و مجلس در حال رایزنی هستند تا بتوانند کار‌های جدیدی را برای کارگران انجام دهند.

وی اظهار کرد: افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران مصوبه شورای عالی کار است و با اینکه یک طرفه امضا شده و نمایندگان کارگران آن را امضا نکردند باید ابلاغ شود.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس ادامه داد: قانون تاکید کرده که برای افزایش حقوق باید نمایندگان کارگران، کارفرما و دولت در جلسه حضور داشته باشند، اما چون نماینده کارگران امضا نکردند می‌گویند اکثریت آن را امضا کردند البته درخواستی به دیوان عدالت اداری داده شده تا این مصوبه ابطال شود و مجلس هم از بعد نظارتی ورود کند، چون قانون فعلی نیم‌بند است و قانون کاملی نیست.

بابایی کارنامی بیان کرد: باید قانون تعیین دستمزد کارگران اصلاح شود که ما ریسک اصلاح قانون را برای کارگران خیلی مثبت نمی‌دانیم، چون شرایط دولت و مجلس به صورتی نیست که هر اصلاحی به نفع کارگران تمام شود و ممکن است کارگر از اصلاح ضرر بیشتری ببیند.

وی با بیان اینکه ما در فراکسیون کارگری پیشنهاددهنده هستیم و دولت‌ها معمولا به نفع کارگران تصمیم نمی‌گیرند، اظهار کرد: راهکار ما این بود که ۳۱ استان کشور هر کدام یک نماینده به مجلس بفرستند و حداقل این بود که در مجلس با گرایش کارگری بایستی ۳۱ نماینده قاطع داشته باشیم. حداقل این بود که از حق استیضاح، طرح‌ها و لوایح انتخاب و کرسی‌ها به نفع کارگران استفاده می‌شد.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس با بیان اینکه حق مسکن کارگران باید مصوبه دولت را داشته باشد، گفت: باید با دولت یک فهم مشترک داشته باشیم که به نسبت هوای کارگران را داشته باشیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • مژده به کارگران ، مجلس بیخیال تعیین حقوق کارگری شد
  • عقب‌نشینی دولت از اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در پی درخواست کارگران و دستور رئیس جمهور
  • تشکیل ۳ پرونده جرایم انتخاباتی خراسان رضوی در دور اول
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده